Wat is diëten?

Wat doe je precies als je aan het diëten bent?

Inhoudsopgave

Diëten is letten op alles wat je op een dag eet. Het woord dieet is afgeleid van het Griekse woord diatia, wat ‘leefregel’ betekent. Een dieet is daarom letten op wat je eet en hoeveel je ervan eet. Het woord dieet wordt door de meeste mensen gebruikt als ze willen zeggen dat ze aan het afvallen zijn.

Diëten zijn eigenlijk gewoon eetpatronen, om af te vallen of aan te komen, maar de meeste mensen gebruiken deze term als ze willen afvallen of hun levensstijl willen veranderen. Naast de redenen afvallen of aankomen, kun je ook een dieet volgen om medische, ideologische of religieuze redenen.

Een dieet kun je speciaal voor jou persoonlijk samen laten stellen door een diëtist, maar tegenwoordig kun je via internet zelf al een goede dieet vinden dat bij jou past. Hier wil Beste Dieet jou bij helpen.

Inhoudsopgave

  1. Welk dieet past bij mij?

the fresh prince of bel air diet GIF

Welk dieet past bij mij?

Er zijn tientallen verschillende diëten waar je uit kunt kiezen. Elk dieet heeft andere voor- en nadelen. Je moet deze goed bekijken per dieet en zelf bepalen welk dieet het beste bij jou past. Dit verschilt per persoon. Ieder lichaam is anders en reageert anders op een dieet.

Bij Beste Dieet kun je alle informatie en voor- en nadelen vinden over verschillende diëten. Hierdoor kom je erachter wat bij jou past. Diëten is voor veel mensen moeilijk vol te houden, dit komt vaak doordat ze het verkeerde dieet hebben gekozen.

De meeste diëten zijn bedoeld voor een korte tijd omdat je dan het meeste afvalt. Als je de kilo’s kwijt bent die je kwijt wilde raken, wordt het vaak het moeilijkste. Het op gewicht blijven is voor de meeste mensen erg lastig. Je bent er niet met een paar maanden een dieet volgen, je moet je levensstijl veranderen. Ook hierbij kan Beste Dieet jou helpen met tips en recepten.

aanvoerder, baan, bedrijfsmatig

Heb jij hulp nodig met recepten en weekmenu’s?

Dan is het e-book van Beste Dieet vol met recepten en menu’s iets voor jou!

 

 

Over de schrijver
Reactie plaatsen